PEAT USLUGE

Kada ne možeš da kontrolišeš šta se dešava, kontroliši način na koji odgovaraš na to što se dešava.

Tu se nalazi tvoja lična moć.

Da li ti se često dešava da ne možeš da utičeš na svoja emotivna i psihološka stanja?

Imaš utisak kao da je ono što ti se dešava jače od tebe, i teško ti je da izađeš iz začaranog kruga emocija i misli. Osećaš jak otpor prema tome što doživljavaš, i što je otpor veći, ono što ti se dešava je jače…

Nemoć da se izboriš sa ovim stanjima čini da se osetiš još nemoćnijim, i svaka sledeća situacija u kojoj se ova stanja javljaju postaje još teža.

Da li može drugačije?

Zamisli da možeš:

  • Da ukloniš emotivni i psihološki naboj onda kada želiš. 
  • Da možeš da izađeš na kraj sa bilo kojom situacijom sa kojom se susrećeš. 
  • Da osećaš slobodu da biraš kako se osećaš.

Kako PEAT pomaže?

Svaki subjektivni problem sa kojim se susrećemo u životu ima istu strukturu:

PROBLEM=SITUACIJA+REAKCIJA

Svaka naša emotivna ili psihološka reakcija ima neki okidač, bilo da je to neka trauma, situacija iz prošlosti koja nas i dalje muči, ili je to okolnost sa kojom se iznova i iznova suočavamo danas.

Sve naše reakcije su sadržaji svesti, koje možemo prvo da primetimo, pa da ih onda prihvatimo i isparaznimo. Ono što je olakšavajuća okolnost jeste sledeće:

POSTOJE SAMO 4 TIPA SADRŽAJA SVESTI

To su misli, emocije, mentalne slike i telesne senzacije. Od ovih elemenata se sastoji svaka naša reakcija. A kada ispraznimo ove elemente, ispraznićemo i samu reakciju, i dobićemo slobodu od te iste prisilne reakcije.

Kako možemo da sarađujemo na rešenju tvog problema?

Postoji nekoliko paketa u okviru kojih možemo da sarađujemo na rešavanju tvog problema, zavisno od toga šta ti u ovom trenutku više odgovara.

Osnovni paket: Jedan problem​

U ovom paketu precizno definišemo na kom problemu (situaciji) želiš da radiš i kroz dve odvojene sesije rešavamo taj precizni problem kroz uklanjanje svih reakcija koje se javljaju.

Ovaj paket je najbolji za ljude koji žele da uštede vreme i mentalnu energiju, jer ne podrazumeva nikakvo teoretisanje, već samo praktičan rad.

Duboki PEAT obuka

U ovom paketu te obučavam da samostalno koristiš Duboki PEAT metodu (koja je najkompleksnija i najdelotvornija u okviru PEAT metodologije).

Nakon obuke ćeš moći da sebi rešavaš probleme čim se oni pojave. Takođe, moći ćeš da koristiš metodu i u pomaganju drugim ljudima.

Ovaj paket je najbolji za ljude koji žele da budu nezavisni od tuđe pomoći i vremena, kao i za koučeve i terapeute koji rade sa ljudima na emotivnim i psihološkim blokadama.

Paket bez rizika

U ovom paketu definišemo merljiv rezultat koji želiš da postigneš, i radimo dok ne postignemo rezultat u potpunosti. Ako ne postignemo rezultat, garantovan je potpun povraćaj novca.

Ovaj paket je najbolji za ljude koji ne žele da rizikuju, već hoće potpunu garanciju efikasnosti.

Odaberi jedan od 3 paketa

REZULTAT
BEZ RIZIKA

€600

PEAT
OBUKA

€260

JEDAN
PROBLEM

€120

Kontaktiraj me da se dogovorimo!

Javi mi se preko kontakt strane i reci mi koji te paket interesuje. Ako imaš neke nedoumice oko paketa, možeš slobodno da pitaš. 🙂