O nama

Puno poslovno ime: Miloš Pistolić PR Rudna Glava

Sedište: Selište bb, Rudna Glava

PIB: 112392387

Matični broj: 66072860

Šifra delatnosti: 9609

Tekući račun: 325-9500550062332-46

Kontakt email adresa: milos(@)peat.rs

Opšti uslovi pružanja usluga

Prodaja usluga putem našeg sajta obavlja se u okviru registrovane delatnosti Miloš Pistolić PR Rudna Glava, ulica: Selište bb, 19227 Rudna Glava, matični broj 66072860.

Prodajna cena usluga je naznačena, a mogućnost kupovine uz posebne cenovne pogodnosti ili uz posebne prodajne podsticaje se obavlja, ukoliko iste nisu ponuđene na sajtu, direktnim kontaktom sa Miloš Pistolić PR Rudna Glava.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu usluga i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Ne podrazumeva se da su sve usluge prikazane na sajtu dostupne u svakom trenutku.

Politika isporuke

Nakon poručivanja usluge, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a koji ste naveli tokom procesa poručivanja. Porudžbina je prihvaćena od strane preduzeća Miloš Pistolić PR Rudna Glava tek nakon što Vam emailom i pošaljemo potvrdu o prihvatanju iste.

Politika plaćanja

Plaćanje proizvoda na našoj internet prodavnici je moguće izvršiti na jedan od sledećih načina:

  • Uplata na žiro račun,
  • Internet plaćanje kreditnom karticom VISA, Maestro i MasterCard
  • Devizne uplate iz inostranstva

VAŽNO: Kod deviznih uplata, korisnik snosi troškove platnog prometa koji mogu nastati prilikom plaćanja (naknade za internet plaćanje, bankarske naknade, i sl.).

Plaćanje će se smatrati izvršenim u trenutku kada novčana sredstva u punom iznosu legnu na tekući račun Miloš Pistolić PR Rudna Glava. Plaćanje će se smatrati neizvršenim sve dok novčana sredstva u punom iznosu ne legnu na žiro račun, bez obzira kojim načinom plaćanja je izvršena uplata, ili ako na tekući račun ne legne puni iznos po izdatoj ponudi, računu ili predračunu.

Sva plaćanja ce biti obavljena u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije ce biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica. Navedena cena koja je razlicita od RSD, a navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguce je da dodje do odstupanja od iste.

Politika reklamacije

Usluge koje se prodaju putem našeg web sajta su praćene svim zakonski neophodnim preduslovima i ograničenjima. Ukoliko se pojavi potreba za reklamacijom, mi ćemo ispuniti sve zakonski definisane obaveze za prodavca.

Ukoliko želite da započnete proces reklamacije, potrebno je da nam se obratite na email milos(@)peat.rs

Miloš Pistolić PR Rudna Glava ne preuzima nikakvu odgovornost za greške kupaca, usluge pogrešno kupljene ili bilo koje druge greške koje se odnose na postupke prilikom kupovine na Web sajtu. Ukoliko imate nepravilnosti u radu prilikom kupovine usluga na Web sajtu, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila i mi ćemo se potruditi da otklonimo nepravilnosti.

Pravo na povraćaj novca

U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca. Iznos se kupcu vraća prema uslovima pojedinačnih usluga.